Strudel de spanac cu branza

Strudel de spanac cu branza photo

6 portii

1 kg spanac
200 ml lapte
3 morcovi
150 gr branza de vaci
100 gr telemea
Sare, Piper,
50 gr unt

Se curata spanacul si se spala, apoi se opareste timp de 3-4 minute. Se strecoara, se toaca marunt si se fierbe in lapte, la foc mic pana dispare aproape tot lichidul (trebuie sa obtineti un piure consistent).Se asezoneaza si se lasa la racit. Morcovii se curata si se fierb intregi in apa cu putina sare. Din branza de vaci, telemea si unt se face o pasta. Pe o folie de plastic se intinde spanacul intr-o forma dreptunghiulara, se acopera cu pasta de branza iar pe mijloc se pun morcovii fierti. Se ruleaza (cu ajutorul foliei) se impacheteaza in ea si se da 2 ore la congelator si o ora in frigider inainte de servire.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s