Bulete cu spanac

Cca 24 bucati

150 gr baby spanac
200 gr branza (tare) rasa
Cca 4 linguri pesmet
3 oua
2  catei de usturoi
Sare, Piper,

Spanacul se toaca marunt si se amesteca cu branza rasa, ouale batute, cateii de usturoi tocati, pesmet si se asezoneaza. (Puteti folosi si spanac tocat – congelat – cca 300 gr , cu conditia sa il scurgeti bine de apa). Se formeaza bulete (cam cat luati intr-o ½ lingura de supa) si se aseaza intr-o tava pe hartie de copt. Se lasa la cuptor (180 de grade) cca 25 – 30 de minute. Sunt satioase si bune pentru un aperitiv festiv!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s