Salata calda cu naut si physalis

salata-calda-cu-naut-si-physalis-photo

3 – 4 portii

240 gr naut fiert (sau din conserva)
2 linguri ( 30 gr) de physalis deshidratat (sau merisoare, stafide…)
O ceapa rosie mica
Un catel de usturoi
O lingura (20 gr) de samburi de pin (sau floarea soarelui…)
150 gr baby spanac
O lingura de ulei de masline
Zeama de la ½ portocala
Sare si piper

Nautul se fierbe in apa cu sare si se lasa la scurs. Cel din conserva se scurge. Ceapa se taie julien, usturoiul se toaca. Se incinge uleiul la foc moderat, se pune ceapa la calit pentru 1 -2 minute, se adauga usturoiul, semintele si fructele de physalis.  Se calesc impreuna pentru 1 minut apoi se adauga nautul scurs, spanacul si zeama de portocale. Se mai lasa cateva momente (pana incepe spanacul sa se inmoaie) se ia de pe foc si se serveste. Simplutz si vegetarian!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s