Sos de iaurt cu rosii si ceapa

Sos de iaurt cu rosii si ceapa photo

Un sos din bucataria indiana denumit “raita”. Foarte potrivit alaturi de mancaruri cu orez, carne sau legume.

4 portii

2 borcane de iaurt
5 rosii cherry taiate sferturi
O jumatate de ceapa toacata marunt
O mana de frunze de menta tocate
Sare, piper

Rosiile si ceapa se pudreaza cu sare, se amesteca si se lasa cateva minute la marinat. Apoi se adauga iaurtul si majoritatea frunzelor de menta si se drege de sare si piper. La final se presara restul de menta. Foarte simplu, foarte multumitor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s