Salata cu bulgur si naut copt

2 portii 

200 gr. Salata verde
240 gr naut (din conserva)
50 gr bulgur
2 – 3 rosii uscate (si 2 cherry pentru decor)
cozi de ceapa verde
Sare, piper, boia, oregano
3 linguri de ulei de masline
1 lingura de zeama de lamaie

Nautul se scurge bine, se amesteca cu putin ulei de masline, sare, piper, boia si oregano, se intinde intr-o tava ( un singur strat)  si se da la cuptorul incins la 225 grade timp de 15 minute. Salata se amesteca cu cozi de ceapa, rosii uscate maruntite si bulgur ( ½  de cana de bulgur acoperita intr-un vas de ½ de cana de supa de legume fierbinte si lasat 15 minute). Se adauga nautul, rosiile cherry si se asezoneaza cu ulei, zeama de lamaie, sare si piper.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s