Muschiulet umplut cu caju

Un muschiulet de porc
2 morcovi
1/2 ceapa
50 gr caju
50 gr jambon afumat
Sare, piper, boia
100 ml vin alb
O lingurita de miere
O lingurita de mustar
O lingurita de sos de rosii
O mana de marar tocat 

Morcovii se curta si se pun la fiert intregi pentru cca 5 minute in apa cu sare. Muschiuletul se cresteaza pe lung apoi se aplatizeaza cu batatorul de carne (pana obtineti un dreptunghi cu grosime egala de cc 5 mm). Se asezoneaza cu sare, piper, boia. Intr-un mixer se amesteca semintele de caju cu ceapa, jambonul si lingura de pasta de rosii. (Daca nu e destul de legata compozitia mai puteti adauga un pic de smantana). Se intinde apoi compozitia pe muschiulet, se pun morcovii fierti si raciti si se ruleaza strans. Se asezoneaza rulada cu sare si piper, se unge cu mustarul amestecat cu miere, se pune intr-o forma de chec se toarna vinul si se da la cuptorul incins la 180 de grade pentru cca 45 de minute.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s