Cornulete cu dovlecel si branza

250 gr aluat pentru pizza (gasiti in supermarketuri)
Un dovlecel
100 gr bacon (sau ciuperci)
200 crema de branza (cu verdeata)
O lingura ulei
20 ml sos worchester
Sare, piper, oregano uscat
Un ou batut
Seminte de in 

Dovlecelul se spala si se da pe razatoarea mare. Feliile de bacon (sau ciupercile sterse cu un prosop uscat) se maruntesc si se pun la calit in ulei. Dupa un minut se adauga dovlecelul si sosul worchester si se asezoneaza cu sare, piper si oregano. Se lasa amestecul la foc moderat pana cand legumele sunt calite si zeama a scazut. Se ia de pe foc si se lasa la racit.
Se incinge cuptorul la medium (180 de grade). Aluatul se intinde pe un tocator si se taie diametral in 8 segmente egale (vor iesi triunghiuri). La baza fiecarui triunghi se pune o lingurita buna de crema de branza. Peste ea se pune cate o lingura din amestecul de dovlecei. Se ruleaza dinspre baza inspre varf si se indoaie colturile. Se  aseaza cornuletele intr-o tava pe hartie de copt, se ung cu ou batut, se presara seminte de in si se da tava la cuptor pentru cca 25 de minute. (Sau pana cand cornuletele au capatat o culoare aurie, frumoasa)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s