Salata cu Haloumi si dressing de hummus

2 portii

½ castravete
O rosie
2 fire de ceapa verde
200 gr branza Haloumi
Sare, piper
O lingura de ulei de masline
O lingura de zeama de lamaie
2 linguri de hummus
O lingura de iaurt
Oregano uscat

Branza Haloumi (o branza sarata si rezistenta la prepararea pe gratar sau in tigaie) se taie cubulete, se asezoneaza cu oregano si se prajeste intr-o tigaie nonaderenta pana prinda putina culoare. Castravetele, rosia si ceapa verde se maruntesc si se amesteca cu ulei de masline si zeama de lamaie. Hummusul se amesteca cu iaurtul si cu putina apa si se asezoneaza cu sare si piper. La servire puneti legumele intr-un bol, adaugati bucatelele de branza si picurati dressing peste. Simplu si reconfortant alaturi de niste paine prajita…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s