Cotlete cu cidru si praz

2 portii 

4 felii de cotlet fara os
Un praz feliat
100 ml cidru de mere (sau vin alb)
2 linguri de sos de soia
2 linguri de sos worchestershire
100 ml supa de legume
O nuca de unt
O lingura de ulei
Sare, piper, zahar
O lingurita de faina

Cotletele se asezoneaza cu sare, piper si putin zahar si se pun la prajit in unt. Se lasa cate 2 minute pe fiecare parte (pana prind o culoare aramie frumoasa) apoi se scot intr-un vas termorezistent. In aceeasi tigaie, intr-o lingura de ulei se soteaza un minut prazul feliat. Se adauga faina, se amesteca si se mai lasa un minut. Se pun apoi cidrul, supa si sosurile si se amesteca bine. Se toarna totul peste cotlete, se acopera vasul cu folie si se da pentru 2 ore la cuptor la 180 de grade. Il puteti servi alaturi de orez, paste sau un piure de naut cu cartofi. Simplu si satisfacator!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s