Mini pizza toast

Un fel care va poate salva serile cand nu ati mai apucat alte cumparaturi, gatit simplu, din ce aveti prin frigider.

2 portii

 12 felii de paine toast (integrala)
100 gr cascaval ras
200 gr branza de vaci
½ de ardei rosu
4 ciuperci champignon
25 gr pasta de rosii
Un cub de unt
Sare, piper,
Un praf de oregano
Verdeata

 Feliile de paine se aplatizeaza cu un sucitor (dupa ca le-ati taiat coaja) pana ajung la cca 3 mm. Se pun intr-o tava pe hartie de copt. Pasta de rosii se dilueaza cu putina apa si se intinde uniform pe felii. Ardeiul gras se taie cubulete, la fel si ciupercile si se calesc impreuna cateva minute in putin unt. Se amesteca apoi cu branza de vaci si cascavalul ras si se asezoneaza cu sare, piper si oregano dupa gust. (Dupa preferinta puteti pune sunca in loc de ciuperci). Se intinde acest amestc in mod egal pe toate feliile de toast. Se da tava la cuptorul incins la 200 de grade pentru 15 minute. Optional se poate presara verdeata la servire.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s