Piure de sfecla

Toata lumea cunoaste cred, reteta de salata de sfecla cu hrean si chimion. Este una dintre retele de echilibru pentru mancarurile de iarna atat de consistente si bogate in proteine si grasimi. Am combinat cu ocazia meselor de la recentele sarbatori, (ca sa ma aliniez si eu stilului fusion!), acest ingredient pentru a obtine doua garnituri satioase, colorate si sanatoase.

Piure de sfecla cu crema de branza si menta (photo)
100 gr. crema de branza
3 bucati medii de sfecla
2 catei de usturoi
O mana de frunze de menta
O lingura de otet balsamic
Sare, piper

Sfecla se spala si se coace timp de 40 – 45 de minute la 200 de grade. (Sau o puteti fierbe). Se decojeste si se mixeaza cu restul ingredientelor.

Piure de sfecla cu naut, hrean si chimion
200 gr naut (din conserva)
2 bucati medii de sfecla
2 linguri de hrean in otet
O lingura de seminte de chimion
Sare, piper

Sfecla se spala si se coace timp de 40 – 45 de minute la 200 de grade. (Sau o puteti fierbe). Se decojeste si se mixeaza cu restul ingredientelor.

Nimic mai simplutz , mai colorat si mai aromat…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s