Batoane de dovlecei

O garnitura simpla si gustoasa, foarte rapida si sanatoasa. 

4 portii

2 dovlecei medii
2 linguri de pesmet
Sare, piper, oregano uscat
30 gr parmezan
10 ml ulei de masline

Dovleceii se spala, se taie in doua pe lungime si apoi fiecare jumatate in trei felii. Se trec feliile prin pesmet, se aseaza intr-o tava pe hartie de copt, se asezoneaza si se pudreaza pe deasupra cu parmezan. Se stropesc cu ulei in fir subtire si se dau la cuptorul incins la 200 de grade pentru cca 35 – 40 de minute. Sarbatori frumoase!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s