Supa cu taitei aromata

Ghimbirul si alte condimente ii vor da acestei supe simple o noua viata…

3 -4 portii

800 ml supa de legume
100 gr ciuperci
1 morcov
O ceapa
100 gr mazare congelata
100 gr fasole congelata
200 gr taitei de orez
O nuca de gimbir
Un catel de usturoi tocat
O lingurita 5 condimente (le gasiti la raionul de produse exotice)
2 lingurite de sos de soia
Cozi de ceapa verde pentru ornat
Sare, piper

Ceapa, morcovul si ciupercile se toaca. Se pun la calit in putin ulei. Dupa cca 2 minute se adauga ghimbirul, usturoiul si condimentele pudra. Se asezoneaza cu sare si piper. Se adauga sosul de soia si supa si se dau in clocot. Se pun legumele congelate si se lasa la fiert la foc mic cca 5 – 6 minute. Intre timp se fierb taiteii de orez conform indicatiilor. Se scurg si se adauga in supa. Se mai da un clocot si se singe focul. La servire se presara cozi de ceapa verde tocate.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s