Chipsuri din Kale

chipsuri-din-kale-photo

Frunze de kale
Ulei de masline
Sare

Kalele sunt funze din familia verzei si fac parte din bogata recolta de toamna. Au inceput sa se gaseasca si pe la noi asa ca am profitat sa fac o gustare extrem de simpla dar delicioasa.
Kalele se curata de tulpinile mai groase (care sunt atoase), se spala si se zvanta foarte bine. Apoi se taie la dimensiunea unei imbucaturi , se aseaza pe hartie de copt ( intr-un singur strat) intr-o tava, se stropesc cu ulei de masline si se asezoneaza cu sare. Se dau la cuptorul (nu foarte incins – 160 de grade) pentru 10 – 12 minute . Delicios..!

Advertisements

2 thoughts on “Chipsuri din Kale

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s