Pachetele de dovlecei cu branza

Pachetele de dovlecei cu branza photo

4 portii:

2 dovlecei / zuchini
200 gr branza de vaci
80 grame branza de capra (sau telemea)
2 fire de ceapa verde
50 gr cascaval
100 ml sos de rosii
Sare, piper

Dovleceii (sa-i alegeti sa fie mai lunguti si cu diametru cat de cat egal) se spala si se taie in fasii subtiri (puteti folosi curatitorul de legume ā€“ la fel ca in reteta de salata de zuchini cu seminte si parmezan). Din branza de vaci, capra / telemea, ceapa verde se amesteca o pasta care se asezoneaza. Fasiile de dovlecei se pun pe masa de lucru cate doua alaturate si pe urma alte doua in cruce. Se pune o lingurita din pasta de branza pe mijloc si se impatura (ca un cadou…). Ar trebui sa va iasa 8 pachetele. Se pun intr-o tava de cuptor ā€“ unsa cu putin unt. Deasupra se picura sos de rosii (poate fi cumparat sau bulion facut in casa) si se presara cascaval ras. Se dau la cuptor (180 de grade) cca 20 de minute.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s