Conopida pane la cuptor

Conopida pane la cuptor photo

Un starter simplu si elegant. 

4 portii

O conopida curatata si rupta in buchetele
2 oua
2 linguri de faina
O lingura de smantana
O lingurita de mustar
O lingurita de sos de soia
Un catel de usturoi tocat
O mana de patrunjel tocat
Sare, piper
Pesmet

Conopida curatata se spala, se rupe buchetele si se pune la fiert in apa cu sare.
Dupa ce a fiert (cca. 8 -10 minute) se lasa la scurs pana se raceste. Din restul ingredientelor (inafara de pesmet) se amesteca un aluat (la fel ca in reteta de pui shanghai). Conopida se da prin acest aluat , apoi prin pesmet si se pune intr-o tava pe hartie de copt. Se da la cuptorul incins la 200 de grade pana incepe sa se rumeneasca (cca 20 de minute)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s