Pachetele de andive cu branza albastra si unt de nuci

Pachetele de andive cu branza albastra si unt de nuci  (photo)

4 portii

2 andive
70 gr miez de nuca tocat
200 gr crema de branza natur (sau branza de vaci)
O lingura de smantana
100 gr branza cu mucegai
50 gr unt
Sare , piper
2 maini de salata asortata

Din branzeturi si smantana se omogenizeaza o pasta care se asezoneaza dupa gust. Andivele se desfac in frunze si se ung in interior cu pasta de branza. Apoi se lipesc cate doua (sau trei) dupa preferinta si se aseaza pe farfurii pe pat de salata. Miezul de nuca se puna la calit in unt la foc micut, se asezoneaza cu sare si piper si se amesteca pana capata o culoare aurie/bruna si incep sa isi degaje mirosul specific. Apoi se lasa sa se racoreasca si se presara peste andive. Rezultatul? Un aperitiv aspectuos si elegant.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s