Chifle umplute la cuptor

Chifle umplute la cuptor photo

Super “simplutz” de realizat aceste chifle sunt satioase gustoase si aspectuoase. Va vor salva o cina, un mic dejun de week end sau timpul daca prieteni inopinati (si flamanzi) va calca pragul. Unde mai pui ca sunt prietenoase cu orice aveti prin frigider sau camara: ardei, ciuperci, fasole, muraturi…. 

4 portii 

4 chifle (eu am folosit graham)
150 gr cascaval
150 gr muschi file
100 gr smantana
2 cepe verzi tocate
O mana de frunze de patrunjel
2 rosii uscate tocate
4 oua
Sare, Piper

La chifle li se taie un capac dupa care se scobesc te majoritatea miezului cu o lingurita. Ingredientele de umplutura se taie marunt, se amesteca intr-un bol cu smantana si se asezoneaza. (In cazul in care folositi ciuperci acestea se maruntesc, se calesc in unt cateva minute apoi se lasa la scurs. Nu trebuie se aveti umplutura foarte lichida). Se umplu chiflele pana la jumatate de centimetru de gura si se aseaza intr-o tava. Se sparg apoi ouale cu grija deasupra umpluturii si se asezoneaza. Se da tava la cuptor la 200 de grade pentru 12 – 15 minute. (Daca vi se par prea moi ouale – si nu va placa asa – acoperiti chiflele cu o folie si lasati-le la odihna. Ouale se vor gati in continuare.)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s