Piept de pui cu cas in sos de mere cu rosii

Piept de pui cu cas in sos de mere cu rosii photo

4 portii 

600 gr piept de pui
100 gr cascaval felii
2 mere
O conserva de rosii bucati
Un cub de unt
O lingura de ulei
2 linguri de faina
Sare, piper, boia

Pieptul de pui se transeaza in bucati de cca 1 cm grosime, se asezoneaza cu sare , piper si boia, se da prin faina, se scutura de faina in exces si se pune la prajit in ulei, intr-o tigaie incapatoare, cca 2 – 3 minute pe fiecare parte pana se rumeneste. Se scoate si se tine la cald. In aceeasi tigaie se pune untul si se adauga merele curatate si taiate cubulete. Se amesteca bine si se lasa 3 – 4 minute sa se inmoaie. Se adauga rosiile si 100 ml de apa si se asezoneaza. Dupa cca 5 minute se opreste focul. Se paseaza amestecul in mixer si se pune intr-o tava de cuptor. In sos se pun apoi bucatile de pui care se acopera cu felii de cascaval. Se da tava la cuptorul incins mediu pentru 15 minute, pana cand casul se topeste si capata nuante aurii.

Advertisements

One thought on “Piept de pui cu cas in sos de mere cu rosii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s