Canape’s cu masline, ciuperci si rosii coapte

Canape's cu masline, ciuperci si rosii coapte photo

O pasta excelenta ca aperitiv, servita pe biscuiti sarati sau paine prajita.

100 gr masline fara samburi
150 gr ciuperci
10 rosii cherry
O jumatate de ceapa tocata
2 fileuri de ansoa (optional)
Un catel de usturoi tocat
2 lingurite de capere scurse
O lingura de  zeama de lamaie
Cca 2 linguri de ulei de masline

Ceapa se caleste in putin ulei, se adauga usturoiul pisat si ciupercile taiate marumt. Se lasa  la foc mic cateva minute (pana scade zeama lasata de ciuperci). Dupa ce amestecul s-a racit se mixeaza cu maslinele, caperele, fileurile de ansoa, zeama de lamaie si 1 lingura de ulei de masline. Rosiile se taie in jumatati se sareaza usor, se pun intr-o tava, se stropesc cu putin ulei de masline si se dau la cuptor la temperatura inalta cca 4 – 5 minute. Se monteaza apoi pasta pe biscuiti sarati sau paine prajita, deasupra se pun jumatatile de rosii coapte si se presara piper.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s