Spaghetti cu carnati

Spaghetti cu carnati photo

4 portii 

Un pachet de spaghetti integrale (500 gr)
250 gr. carnati semiafumati
O conserva de rosii cuburi (440 gr)
O ceapa mare tocata
50 gr de parmezan ras
20 gr unt
Sare, piper, zahar

Pastele se fierb in apa cu sare dupa indicatiile de pe pachet. Intr-o tigaie se topeste untul si se adauga ceapa. Dupa cca 1 minut se adauga carnatiul taiat bucatele (puteti adauga si un catel de usturoi tocat dar eu am nimerit un carnat care nu mai avea nevoie de usturoi suplimentar). Se lasa impreuna, amestecand cca 2 minute si se adauga rosiile. Se asezoneaza cu piper si putin zahar (sare in principiu nu ar mai trebui), si se lasa sa dea cateva clocote. Cand pastele au fiert se strecoara si se pun in farfurii. Se adauga sosul, se amesteca si se presara parmezan ras.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s