Pasta din fasole cu tarhon

Pasta din fasole cu tarhon photo

O puteti denumi si hummus de fasole. 

2 portii

240 gr fasole boabe
1/2 ceapa rosie tocata
O lingura de tarhon uscat (sau tinut in otet cu sare)
1 lingura de pasta de susan
50 grame de branza cremoasa
Sare, fulgi de chilli
Ulei

Fasolea se pune la inmuiat in apa calduta si se lasa cateva ceasuri (preferabil peste noapte). Se pune la fiert in apa cu putina sare 35 – 40 de minute (pana s-a inmuiat). Sau daca doriti sa va faceti viata simpla folositi fasole gata preparata (din conserva).
Se mixeaza apoi fasolea cu ceapa taiata marunt, branza, pasta de susan si tarhonul si se asezoneaza. Buna ca aperitiv si nu numai…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s