Bagheta umpluta la cuptor

Bagheta umpluta la cuptor photo

Simpla si rapida, aceasta bagheta va va salva de multe batai de cap cand doriti un aperitiv nepretentios.

Pentru o bagheta normala (60 – 70 cm) – eu am luat una cu ceapa….miam!

50 gr unt
Un catel de usturoi tocat
Umplutura:
200 gr branza de vaci
200 gr. branza telemea
2 cepe verzi tocate
1 – 2 linguri de smantana
O legatura de patrunjel tocata
Sare, piper

Se taie capetele baghetei apoi se taie bagheta in 3 bucati de cate cca 20 cm fiecare. Acestea se scobesc de miez si se umplu cu pasta de branza pe care o faceti ca in reteta de ardei umpluti cu branza. Se portioneaza apoi fiecare segment (cu grija) in felii de cca 2 cm grosime (fara ca sa le despartiti). Se topeste untul si se amesteca cu usturoiul. Se unge cu acest amestec fiecare segment de bagheta dupa care se infasoara in folie. Se dau pachetele la cuptor (mediu – 180 de grade) pentru 12 – 15 minute.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s