Salata de boabe cu avocado si sos verde

Salata de boabe cu avocado si sos verde photo

O salata consistenta si hranitoare. Varianta originala continea mazare si “bob” (il gasiti la supermarket sub denumirea frantuzeasca de “flageolets”) in cantitati egale. Fetele mele nu sunt mare fane de mazare asa ca am inlocuit-o cu fasole verde. 

4 portii 

1 conserva de fasole “bob”
300 gr mazare (fasole verde) congelata
Un avocado
100 gr crema de branza
50 gr sos pesto
O lamaie
20 gr rucola
Ulei de masline
Sare, piper.

“Bob”ul se scurge si se clateste. Mazarea (sau fasolea verde) se fierb cca 4 minute in apa cu sare. Se lasa la scurs. Miezul de avocado se taie in felii (sau bucati-dupa gust) si se stropeste cu zeama de lamaie. Se amesteca toate legumele intr-un bol. Pentru sos mixati rucola cu crema de branza, sosul pesto, sare, piper, zeama de lamaie si ulei de masline. Daca nu sunteti vegetarieni puteti alatura si felii de pui la gratar. Tres simple, tres bon….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s