Barcute de ardei la cuptor

Barcute de ardei la  cuptor photo

Un fel versatil si armonios din bucataria franceza. Puteti folosi multe combinatii pentru umplutura. Dupa gust…

4 portii

2 ardei california
100 gr branza de capra
O ceapa taiata fideluta
O andiva taiata fideluta
Un varf de cutit de seminte de fenicul
Sare, piper
Ulei de masline

Ardeii se spala, se taie in jumatati si se curata de seminte si nervuri. Ceapa si andiva se amesteca intr-un bol cu ulei de masline, seminte de fenicul si se asezoneaza cu sare si piper. Apoi se imparte in cele 4 jumatati de ardei care se pun intr-o tava pe hartie de copt. Se stropesc cu putin ulei de masline si se dau la cuptor la foc mic (140 de grade) pentru cca o ora. Se scoate apoi tava, se da cuptorul la 220 de grade, se pun in jumatatile de ardei felii de branza de capra si se reintoarce tava in cuptor pentru 10 – 12 minute. (Pana cand branza se rumeneste usor).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s