Ciuperci cu paste si branza de capra

Ciuperci cu paste si branza de capra photo

2 portii 

250 gr paste penne
100 gr. branza de capra
300 grame ciuperci champignon
2 ardei copti
O ceapa
2 catei de usturoi
100 ml smantana
O lingurita de mustar
Sare piper
20 gr unt

Pastele se pun la fiert in apa cu sare dupa indicatile de pe ambalaj. Intre timp se caleste ceapa in unt timp de 2 minute, se adauga ardeii taiati marunt si usturoiul. Dupa inca 1 minut se adauga ciupercile. Se lasa sa le scada zeama (cca 4 minute), apoi se adauga smantana, mustarul, sare si piper. Se amesteca si se tin la foc mic. Cand pastele sunt fierte se adauga 2 linguri din apa in care au fiert la tocana de ciuperci iar pastele se scurg. Se adauaga si ele la tocana, se stinge focul si se amesteca. Se servesc imediat cu cubulete din branza de capra pe deasupra.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s