Tarta rustica

Tarta rustica photo

Un fel de pizza pe aluat foietaj.  Copt in anumite conditii acest aluat va semana mai mult cu cel de pizza decat cu cel de pateuri.

200 gr aluat foietaj
100 gr de mozarella sau cas.
4 lingurite de pasta de tomate
100 gr mezel (sau nu…)
100 gr ciuperci
20 gr parmezan (sau alta branza tare)
6 rosii cherry
O ceapa mica feliata
O jumatate de ardei taiat felii subtiri

Se pune aluatul intr-o tava unsa cu unt si pudrata cu putin gris. (in felul acesta il veti putea desprinde foarte usor la final) Se unge apoi cu pasta de rosii, pe toata suprafata si cat mai aproape de margini (in felul acesta marginile se vor umfla minimal). Se pun apoi ceapa, ardeiul, mezelul, ciupercile si branza maruntite. Se da la cuptorul incins la 200 de grade (si fixat sa dea caldura de jos – daca are aceasta optiune) pentru 15 minute. Se presara apoi parmezanul ras si rosiile cherry taiate in jumatati si se mai da la cuptor (incins la maximum de data aceasta) pentru 7 – 8 minute.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s