Briose aperitiv

Briose aperitiv photo

300 gr faina integrala
80 gr unt topit
200 gr sunca (sau ciuperci)
125 gr cascaval ras
O ceapa
2 oua
250 ml lapte integral
2 plicuri praf de copt
Sare, piper

Se amesteca intr-un castron faina, praful de copt si ½ lingurita de sare. Se incorporeaza untul topit, apoi ouale batute cu lapte. Se adauga la aluat sunca taiata marunt (pentru vegetarieni ciuperci gata gatite – din borcan), ceapa tocata si cascavalul ras. Se omogenizeaza si se asezoneaza cu piper, dupa gust. Formele de briose se ung cu putin ulei (nu e nevoie daca sunt de silicon) si se umplu pana la 2/3 cu aceasta compozitie. Se dau la cuptorul incins la 180 de grade pentru 25-30 de minute.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s