Penne cu spanac si pecorino

Penne cu spanac si pecorino photo

2 portii 

250 gr paste penne
200 gr spanac (curatat si spalat)
200 gr. smantana (12 %)
O cana de branza pecorino rasa (sau alta branza tare)
2 catei de usturoi
Sare, piper, nucsoara
Ulei de masline

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Usturoiul se toaca marunt si se pune la calit, in putin ulei de masline, la foc mic. Dupa un minut se adauga si spanacul tocat grosier. Se asezoneaza cu sare,piper si nucsoara. Cand a inceput sa se inmoaie se adauga smantana si se amesteca. Cand smantana incepe sa fiarba se stinge focul, se incorporeaza jumatate cantitatea de branza si se da tigaia deoparte. Dupa ce pastele au fiert se strecoara si se amesteca imediat cu spanacul. Se imparte compozitia pe farfurii si se presara cu restul de branza. Comfort food….

Advertisements

One thought on “Penne cu spanac si pecorino

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s