Rulouri cu branza si marar

Rulouri cu branza si marar

Daca vreti sa va reamintiti de placinte cu branza si marar. 

Pentru 8 rulouri

8 patrate de aluat foietaj
150 gr branza de vaci
80 gr branza feta
50 gr cascaval ras
2 linguri marar tocat
2 linguri cozi de ceapa verde tocate
O lingura de smantana
Sare, piper

Se dezgheata aluatul. (Exista in comert patrate cu latura de 10 cm gata taiate sau puteti lua foaie intreaga din care sa realizati patratele respective). Se pun pe o suprafata de lucru. Din branzeturi, verdeata si smantana se amesteca si asezoneaza dupa gust o pasta tare. Se umezeste cu degetul ud latura superioara a patratelor. Se aseaza in prima treime o lingura de branza. Se ruleaza apoi pana in capat fiecare patrat de aluat. Se preseaza usor ca sa se lipeasca. Cu un cutit se pot face 3 – 4 crestaturi usoare pe partea superioara a rulourilor apoi se ung cu putin ou batut. Se dau la cuptorul incins la 180 de grade pntru 25 – 30 de minute.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s