Rulouri de pastrav cu legume

Rulouri de pastrav cu legume photo

4 portii

4 fileuri de pastrav
1 dovlecel
Un ardei gras rosu
100 gr branza telemea
Sare,  piper, oregano

Dovlecelul se spala si se taie pe lungime in fasii subtiri. Se prajesc feliile cateva minute pe gratar (sau in tigaie cu putin ulei) apoi se asezoneaza. Ardeiul rosu se taie in felii de cca 1 cm latime. Se prajesc si ele pe gratar (sau in tigaie) 2 – 3 minute pe fiecare parte. Branza telemea se taie in bastonase cu latura de 1 cm. Fileurile de somon (asezonate cu sare, piper si oregano) se aseaza pe partea cu piele pe masa de lucru. Peste ele se pune cate o fasie de dovlecel. La capatul mai lat al fileurilor se pun cate doua felii de ardei si un bastonas de branza si se ruleaza. Se leaga apoi cu sfoara alimentara si se pun in tava pe hartie de copt (Eu le-am pus in picioare – asa cum se si servesc pe farfurie). Se dau la cuptorul incins la 190 de grade pentru 20 – 25 de minute. Bun si sanatos!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s