Spuma de capsuni

Spuma de capsuni photo

4 portii

400 capsuni curatate si spalate
200 gr zahar
Un plic de zahar vanilat
O lingura de zeama de lamaie
2 albusuri

Capsunile se maruntesc dupa preferinta (cu furculita daca ii doriti bucati mai mari sau cu mixerul) Albusurile se bat adaugand treptat zaharul, zaharul vanilat si zema de lamaie pana se obtine o spuma tare. Se incorporeaza incet, amestecand mereu capsunile. Se da spuma la rece pana la servire. Total simplu…tz.

Advertisements

One thought on “Spuma de capsuni

  1. Mama punea şi gelatină în minunea asta, iar apoi o azvârlea între foi de cremeş ca să rezulte o spumoasă. Pe vremea copilăriei mele era una dintre cele mai dulci prăjituri. Îţi pârâiau urechile ! Stătea în rându’ unu’ cu “Greta Garbo”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s