Pui cu ciuperci

Pui cu ciuperci photo

4 portii

600 gr piept de pui
300 gr. ciuperci champion
300 gr. smantana
1 ceapa
2 catei usturoi
1 lg de unt
20 gr faina
patrunjel
codite de ceapa verde
sare, piper

Se spala pieptul de pui, se taie cubulete si se asezoneaza cu sare si piper. Ceapa si ciupercile se curata, spala si se toaca. Ceapa si usturoiul marunt, ciupercile mai mare. Se topeste untul in tigaie si se pune pieptul de pui. Se amesteca din cand in cand. Dupa 5 minute se adauga ciupercile si ceapa si se mai lasa 10 minute sa scada apa lasata de ciuperci. Se adauga usturoiul pisat si se condimenteaza. Se adauga putina apa si se lasa sa fiarba cca 5 minute. Se desface faina in 150 ml de apa rece, se amesteca cu smantana si se pune in tigaie. Se gusta si se condimenteaza. Se lasa sa fiarba amestecandu-se continuu pana se omogenizeaza sosul. Se adauga patrunjelul si cozile de ceapa tocate marunt, se acopera cu capac si se stinge focul.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s