Salata cu loboda

Salata cu loboda photo

Am sarbatorit prima recolta din parteneriatul ASAT cu o salata proaspata si reconfortanta, plina de nutrienti si vitamine. E linistitor gandul ca poti manca lucruri produse natural in gospodarii din apropiere. 

3 – 4 portii
2 maini de salata asortata
O mana de frunze de loboda
Un fir de ceapa verde
O lingura de muguri de pin
Dressing
O lingurita de zeama de lamaie
O lingura de ulei de masline
Sare, piper

Ceapa se taie rondele. La frunzele de loboda li se indeparteaza coditele mai lemnoase apoi se spala impreuna cu cele de salata in mai multe ape (ca spanacul). Daca nu doriti sa le consumati imediat ele pot fi tinute cateva zile la frigider spalate, uscate si invelite intr-un prosop curat. Dresingul minimal (ca sa nu altereze gustul racoritor al verdeturilor) se toarna chiar la servire. Se presara muguri de pin.
Iami!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s