Tarta cu sparanghel

Tarta cu sparanghel photo

Mi-am facut viata simpla si am executat in 2 timpi si trei miscari aceasta tarta cu sparanghel si cas de care s-au bucurat cu totii. 

Un pachet de aluat de foietaj
Un borcan de sparanghel verde – mare
200 gr cascaval
150 ml smantana

Se incinge cuptorul la medium (180 de grade).
Se tapeteaza o tava de cuptor cu hartie. Aluatul se intinde in tava si se taie marginile in plus. Se scurge sparanghelul de lichid si se intinde peste aluat intr-un singur strat. Se presara deasupra cascavalul ras si se acopera cu un strat de smantana. Se da la cuptor vreo 25 de minute (pana se rumeneste frumos). Nimic mai simplu…„tz”….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s