Pastrav umplut

Pastrav umplut photo

4 portii

4 fileuri de pastrav (de cca 35 cm lungime fiecare)
– daca nu gasiti pastravi asa mari se pot folosi si fileuri de pastrav somonat –

Umplutura
2 maini (50 gr) caju crud
6 fileuri de ansoa
2 catei de usturoi
200 gr crema de branza
Coaja si zeama de la o lamaie
O mana de verdeata tocata (patrunjel si busuioc)
Ulei de masline
Sare, piper

Fileurile se clatesc, se sterg si se sareaza pe partea cu piele. (Daca mai sunt resturi de oase acestea se scot cu o penseta). Intr-o tava de cuptor unsa cu un pic de unt se aseaza 2 fileuri cu pielea in jos, se intinde pe ele umplutura (mixata in prealabil in robotul de bucatarie) si se acopera cu celelalte 2 fileuri. Se leaga cu cateva bucati de sfoara alimentara si se dau la cuptorul incins la 200 de grade Celsius pentru cca 25 de minute. La servire se taie bucatile in 2 (pentru 4 portii)

Advertisements

One thought on “Pastrav umplut

  1. Pingback: Trigoane “fancy” | simplutz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s