Muschiulet umplut cu pasta de masline

Muschiulet umplut cu pasta de masline photo

Un muschiulet de porc
150 gr pasta de masline
5 – 6 buc rosii uscate
100 gr felii de branza topita
Sare, piper, boia
Ulei de masline

Muschiuletul se curata de pielite si se taie in doua pe lungime. Apoi se bate cu ciocanul de carne pana capata forma unui dreptunghi cu grosimea de cca 8 mm si se condimenteaza pe ambele parti. Se intinde pe o planseta de lucru. Pe mijlocul lui se pun feliile de branza, pasta de masline (pe care o puteti cumpara gata facuta sau o puteti face ca in reteta de tapenade) si rosiile taiate in fasii. Se ruleaza strans si se leaga din loc in loc cu ata alimentara. Se unge cu putin ulei si se da la cuptor pentru cca 30 de minute.

Advertisements

One thought on “Muschiulet umplut cu pasta de masline

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s