Garnitura de linte cu vinete coapte

Garnitura de linte cu vinete photo

4 portii

O cana de linte
2 vinete
2 cepe rosii
2 catei de usturoi
2 linguri pasta de curry
600 ml supa de legume
100 gr crema de branza
Ghimbir cat o nuca
Sare, piper
2 linguri de ulei de masline

Lintea se spala si se pune la fiert in supa de legume. Se amesteca din cand in cand. Cand s-a inmuiat se stinge focul, se adauga crema de branza si se drege de sare si piper. Vinetele se spala si se taie cubulete. Ceapa se curata si se taie julien. Usturoiul se toaca. Ghimbirul se curata de coaja si se rade marunt. Vinetele cu ceapa, usturoiul si ghimbirul, la care se adauga 2 linguri de pasta de curry (gasiti la magazin gata facuta) si 2 linguri de ulei de masline se amesteca foarte bine intr-o tava, se asezoneaza si se dau la cuptorul incins la 220 de grade pentru 20 de minute. Apoi se inchide caldura si se mai lasa (cu usa inchisa) inca o jumatate de ora. La servire puneti in vas lintea peste care vinetele cu ceapa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s