Mazare cu fasole si spanac

Mazare cu fasole si spanac photo

4 portii 

400 gr mazare (congelata)
400 gr fasole (congelata)
70 gr spanac tanar
O lingurita mustar
1 lingura otet din vin rosu
3 linguri ulei de masline
Sare, piper
O ligurita de marar uscat (merge foarte bine si menta).

Mazare si fasolea se pun la fiert in apa cu sare pentru cateva minute (trebuie sa ramana al dente). Se scot intr-o strecuratoare si se lasa la scurs. Din mustar, otet, ulei, sare, piper si marar uscat se face un dressing in care se amesteca legumele cat sunt inca calde. Apoi se pun intr-un bol pe un pat de spanac spalat si uscat. Foarte simplu, foarte bun…

Advertisements

One thought on “Mazare cu fasole si spanac

  1. Pingback: Meniu Saptamanal 2 | simplutz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s