Gogosele de cocos cu ricotta si mere

Gogosele de cocos cu ricotta si mere photo

Pentru cca 18 gogosele:

250 gr ricotta (sau urda)
2 mere
2 linguri de zahar pudra cu aroma de vanilie
4 linguri de faina (eu am folosit de orez)
½ lingurita de scortisoara
Un praf de sare
½ lingurita praf de copt
Cocos razuit
Ulei pentru prajit

Merele se dau pe razatoare, apoi se preseaza intr-un prosop uscat ca sa isi lase zeama. Se amesteca intr-un bol cu ricotta si se adauga ingredientele uscate. Cu mainile umezite se fac apoi bilute (cam cat luati cu o lingurita) care se trec prin nuca de cocos si se pun la prajit in ulei incins (puneti destul cat sa treaca de jumatatea bilutelor). Se lasa cam 1 minut pe fiecare parte apoi se scot pe un servetel ca sa se scurga uleiul in exces.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s