Pizza vegetariana

Pizza vegetariana photo

Surpinzator, aluatul acesta (pe care l-am folosit la reteta de Crakers) este cea mai apropiata varianta de cel pe care il puteti gasi in pizzerii – daca optati pentru pizza cu blat subtire si crocant. Deci daca nu aveti cuptor special incercati sa faceti aluatul de pizza dupa reteta de aici. (Aluatul va ajunge pentru 3 pizza). 

Topping
½  dovlecel
½  ardei kapia
O rosie
50 gr parmezan
O lingurita de pasta de rosii
Sare, piper, oregano

Dovlecelul si ardeiul spalate si feliate se pun pe gratar (sau in tigaie) cateva minute. Rosia se taie in felii subtiri.
Blatul de pizza se unge cu pasta de rosii (desfacuta in putina apa si amestecata cu un pic de sare, piper si oregano), se aseaza feliile de dovlecel si de ardei, rosia feliata subtire, se asezoneaza cu sare piper si oregano si se presara parmezanul ras. Se da la cuptorul incins la maximum (250 grade – functia grill) pentru 8 – 10 minute.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s