Strudel cu branza

Strudel cu branza photo

200 gr foi de placinta
200 gr branza de vaci (sau ricota)
150 gr telemea rasa
1 ou
50 gr smantana
2 fire ceapa verde
Sare, Piper,
O legatura de verdeata (patrunjel, marar, tarhon…ce va place)
30 gr unt

Se incinge cuptorul la medium (180 de grade).
Ceapa se taie marunt si se amesteca cu branzele, oul, smantana si verdeata tocata.
Pe un servet curat se intinde prima foaie de placinta si se unge cu unt topit. Se suprapune o alta foaie si se repeta operatia cu untul topit.( Eu am pus in total 4 foi dar puteti puneti cate doriti). Se pune amestecul de branza, in prima jumatatea a foilor (lasand ceva spatiu la capete) si se ruleaza foile astfel ca sa imbrace complet pasta. Capetele se indoaie si se aduc sub rulou. Strudelul se unge cu restul de unt, se pune pe hartie de copt, intr-o tava si se da la cuptor pentru 25 de minute (sau pana se rumeneste usor).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s