Cartofi cu ceapa (rantaliti)

Cartofi cu ceapa (rantaliti) photo

Aproape cel mai simplu fel din cartofi. Si total de post.

4 portii

1 kg de cartofi
2 cepe mari
Sare, piper
100 ml ulei

Cartofii se spala si se pun la fiert ( in coaja) in apa cu sare, cca 12 minute. Dupa ce s-au fiert (se incearca cu furculita) se scot din apa si se lasa la racit. Cand s-au racorit destul se curata si se dau pe razatoarea mare. Ceapa se toaca si se pune la calit in ulei la foc mic, cam 15 minute, pana se inmoaie. Apoi se adauga cartofii dati pe razatoare, se amesteca si se dreg de sare si piper.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s