Garnitura de naut si morcovi

Garnitura de naut si morcovi photo

3 – 4 portii

200 gr naut fiert (sau din conserva)
2 morcovi curatati si taiati
Un ardei rosu
O ceapa rosie
Cca 2 linguri de ulei de masline
Otet balsamic
Sare si piper

Nautul se fierbe in apa cu sare si se lasa la scurs. Cel din conserva se scurge. Morcovii curatati si taiati rondele sau bastonase se fierb si ei in apa cu putina sare timp de cca 10 – 12 minute. Ardeiul si ceapa se taie julien se sareaza, se stropesc cu putin ulei de masline si se pun la cuptor la 220 grade cca 15 minute. Apoi se amesteca toate ingredientele, se asezoneaza si se stropesc cu ulei de masline si otet balsamic.
Poate fi consumata si ca atare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s