Frigarui de legume

Frigarui de legume photo

O garnitura simpla si sanatoasa.

4 portii

200 gr ciuperci champignon
2 cepe rosii
1 ardei rosu
1 ardei verde
8 rosii cherry
Sare, piper, oregano uscat
Ulei

Se spala legumele si se taie in bucati cat de cat egale (cam de dimensiunile rosiilor). Frigaruile (daca sunt din lemn) se tin intr-un vas cu apa cel putin ½ ora inainte de folosire. Se pun bucatile de legume alternativ pe frigarui (cat de bine centrate se poate). Se stropesc cu putin ulei si se asezoneaza cu sare piper si oregano. Se pune o tigaie gril pe aragaz, la foc iute, (poate fi si o tigaie normala) si se stropeste cu putin ulei. Frigaruile se tin cateva minute pe fiecare parte pana capata urmele tipice atat de ademenitoare. Simplu si bun!

Advertisements

One thought on “Frigarui de legume

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s