Cotlet de porc umplut

Muschiulet umplut photo

4 portii 

4 felii mari de cotlet dezosat (cca 150 gr bucata)
200 gr ciuperci
1/2 ceapa
2 oua fierte tari
Un castravete murat taiat in 4 pe lungime
2 linguri de ulei
Sare, piper, boia
O mana de marar tocat

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Dupa 2 minute se adauga si ciupercile sterse cu un prosop si taiate marunt. Se lasa la calit, la foc mic pana scade zeama. Se ia vasul de pe foc si se lasa ciupercile la racit. Se amesteca apoi cu ouale fierte tari taiate cubulete si mararul tocat. Se asezoneaza cu sare si piper. Se imparte compozitia in 4 parti. Cotletele se aplatizeaza pana ajung la grosimea de cca 5 mm. (Incercati sa obtineti bucati cat mai apropiate de un dreptunghi). Se asezoneaza pe ambele parti cu sare, piper si boia. Pe feliile de cotlet se aseaza, in prima jumatate, cate o felie de castravete murat si amestec de ciuperci cu ou si se ruleaza cat mai strans. Se prind rulourile cu scobitori ca sa nu se desfaca si se prajesc in putin ulei cateva minute pe fiecare parte pana se rumenesc. Se servesc cu garnitura preferata sau/si salata.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s