Terina de branza cu legume

Terina de branza cu legume photo

Un aperitiv simplu, gustos si aratos. 

100 gr branza de vaci
200 gr branza telemea
2 fire de ceapa verde
Doua jumatati de ardei (de doua culori)
300 gr de smantana
200 gr legume fierte– eu am folosit: morcovi si sparanghel (din conserva)
10 gr gelatina
Sare, piper

Se amesteca branza de vaci cu telemeaua data pe razatoare, smantana, ardeii si ceapa verde tocate marunt, sare si piper. Gelatina se pune in 4 linguri de lapte caldut, se amesteca pana la omogenizare si se adauga pastei de branza. Intr-un vas de chec tapetat cu folie alimentara se aseaza un strat de morcovi, pasta de branza, inca un strat de alte legume, din nou branza si in final morvcovi. (Puteti face orice fel de combinatii vi se par mai colorate). Se acopera terina cu folie si se da la rece minimum 4 ore. (Se poate face de cu o zi inainte si tine la frigider) . La servire se rastoarna pe platou si se taie felii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s