Piept de pui cu crema de branza si sos pesto

Pui umplut cu crema de branza si pesto photo

4 portii

4 piepti de pui fara piele si dezosati
O jumatate de ceapa rosie
100 gr pasta de branza
3 linguri de sos pesto
4 linguri de pesmet
50 ml ulei de masline
200 gr rosii cherry
30 gr seminte de pin
Sare, piper

Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei pentru cateva minute, pana se inmoaie. Se amesteca apoi cu pasta de branza, sosul pesto si 2 linguri de pesmet. Se cresteaza pieptii de pui pe lungime (asa ca sa formam un buzunar) si se umplu cu mixul de branza. Se ung pieptii de pui cu putin ulei si se condimenteaza. Se dau apoi prin pesmet si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se adauga rosiile cherry si se da tava la cuptorul incins la 200 de grade (tr 7 gaz) pentru 25 de minute. La servire se presara semintele de pin. Alaturi puteti servi garnitura sau salata dupa pofta si gust.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s