Salata calda cu conopida coapta

Salata calda cu conopida coapta photo

4 portii

O conopida medie desfacuta in bucatele (cca 600 – 700 gr)
O ceapa rosie taiata in felii
2 linguri seminte tocate (caju/migdale/pin)
100 gr baby spanac
200 gr telemea
Sare , piper
Ulei de masline
Otet balsamic

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade (treapta 7 la gaz). Conopida se amesteca cu ulei de masline, sare si piper si se pune la copt pentru cca 15 minute. Se adauga ceapa rosie si se mai lasa 12 minute. Spanacul se imparte pe farfurii. Pe deasupra lui se faramiteaza branza telemea. Cand este gata conopida se distribuie si ea impreuna cu ceapa in portii egale. Se presara semintele. Deasupra se stropeste cu otet balsamic si ulei de masline. Merge foarte bine si cu brocoli (caz in care timpul de coacere se reduce cu 5 minute).

Advertisements

One thought on “Salata calda cu conopida coapta

  1. Pingback: Meniu Saptamanal 2 | simplutz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s