Bruschete cu rosii

Bruschete cu rosii photo

5 chifle
2 rosii mari
2 fire de ceapa verde
O mana de frunze de busuioc
Un catel de usturoi
O lingurita de otet balsamic
O lingura de ulei de masline
Sare,piper

Chiflele se taie in doua pe latime si se pun la prajit intr-o tigaie non aderenta sau pe un gril. (Se poate folosi orice fel de paine taiata felii). Cand s-au rumenit se freaca pe o parte cu usturoiul curatat. Rosiile se spala si se curata de miez si seminte.
Intr-un bol se amesteca rosiile tocate cubulete cu ceapa tocata marunt si se asezoneaza cu sare, piper, ulei si otet. Se impart apoi cu o lingura pe feliile de paine asezate pe platou si se presara deasupra busuiocul tocat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s